Nuffnang Ads

Thursday, December 31, 2015

Last Post for 2015

31 December 2015

This will be the last post for 2015....

Too many things happened this year.

2 main things in my life & my career

1) Tukar status dari single to married

2) Tukar tempat kerja baru



Layan video kahwin la...hihihihi

1) Wedding Invitation
video
 2nd video yang aku buat lepas tunang. Saja suka-suka.
Dah jadi memori. 
Kalau ada sesiapa yang nak buat Save the Date macam ni or nak letak gambar u all boleh la tempah dengan aku...hihihi

2) Akad Nikah
video
 Video captured by : 10bucks photo/ video
Photos by : Muein Mahadi
 
3) Sanding
video
  Video captured by : 10bucks photo/ video
Photos by : Muein Mahadi 


By the way, korang boleh la riki2 dengan diaorang ni kalau nak dapatkan service photo or video. Happening.....walau kami ni pemalu didepan camera.

Yang aku rasa best, they all hormat kita. Paham tak apa yang dimaksudkan? hihihi Paham-paham sendiri la...
Bye 2015....

HAPPY NEW YEAR!!!!




 

  

 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...