Nuffnang Ads

Friday, May 18, 2012

Warkah by Bau

Ceq Mas tak kenal siapa Bau ni. Tapi suka la dengar lagu dia kan......

Terima la decoration grafik dari hamba berdasarkan lagu ini.....

Maybe lepas ni boleh fikir buat Terukir bintang pulak la kot....


Thursday, May 17, 2012

Budak makin membesar

My Nur Safiyya dah makin besar.
Rajin iron baju

pandai gubah bunga

expert guna galaxy tab. hurm budak sekarang.


Eh dia pun dah pandai membebel tau. hahaha. Safiyya safiyya.

Moga sentiasa diberkati.

Published with Blogger-droid v2.0.4

Tuesday, May 15, 2012

I'm Back

Dah lama rasanya tak update blog. Kehidupan Ceq Mas yang makin busy….busy la sangat kan.
Bukan la akitiviti yang penuh. Alhamdulillah dah dapat concentrate kerja balik.

Best jugak kerja ni....macam-macam buat.

Bosan kat office pergi site.
Site panas balik office.

Dari site yang kosong panas giler,
Dari gersang macam padang pasir tu,
Dari tempat yang berbatu-batu,
Last last jadi hijau penuh dengan pokok,
Jadi ekosistem baru la,
Seronok....



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...