Nuffnang Ads

Wednesday, January 9, 2013

Today is Wednesday

I'm waiting for his email while updating this blog......

New sem dah register tapi tak dapat nak register course. 
Alasan???

Anda mempunyai tunggakan melebihi RM100.

Alahai cakap je la amount tu RM1863.00.....

Haiya...lor...wa sudah bayar lo masa register lagi lo.....
kenape lambat sangat update ni lo.....
tarak kesian sama wa ke lo.....

Hahahaha.....
Esok la call Bendahari. Kena clarify lagi kenapa sampai sekarang tak update my fees.

Owh i haven't take my dinner yet....apo den nak makan malam ni ha??? (patut la mulut bau ikan, rupanya tak sentut apa2 pun lagi)

By the way, tak tahu nak update ape sebab sekarang kepala sesak tunggu email, kerja dan balik kampung.
Yeay...nak balik kampung....tapi tiket tak book lagi....punyala dah book si oya suh hantar ke airport, tapi tiket blom book lagi....



I miss this places

 
Pengkalan Chepa where my parents and best buddy stay in


 
Rumah Mode, Bandung...i guess u all know why lol

Teringat zaman pergi sana. Siang dah singgah tapi kejap sangat, jadi plan dengan beberapa orang kawan, pergi lagi waktu malam...
Tengah syok i tiru gaya gambar tu...hurm satu bandung agaknya blackout...mula la seriau....
pastu balik jalan kaki ke hotel dengan rasa takut and happy....lalu kat pizza hut, nampak budak-budak laki lepak kat luar sebab kat restoran pun blackout. Perghhhh ganteng banget ya dong...hahaha 

Sekarang plan nak pergi vacation dengan family...place and date masih tak pasti lagi....
either Langkawi or Singapore
mana yang lagi best ek? Dua-dua tempat ni my parents memang nak pergi...I rasa nak pergi Singapore, tapi my brother pulak tak boleh pergi oversea....gane ni eh???
Time kena set betol-betol. Kelas...sekarang kena involve dengan launching....then Jun nanti dah ada another plan to Chiang Mai.....
Banyaknya plan ko Ceq Mas...

Apa-apa la Ceq Mas...email tak sampai sampai ni jah oiiiiii
Den poie turun dulu la amik air.....







 

5 comments:

  1. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  4. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...