Nuffnang Ads

Tuesday, August 16, 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah






Ha...ini first time Ceq Mas menjoinkan diri dalam Give away & contest.
Ni pun lepas my BFF yang suggestkan. Ceq Mas ni lambat sket kalo bab2 ni....
yela Everyday is a learning process.yea dop??? sebab tu kerap kena marah...redha je laaaa

Ok.Sekarang En Aniff Abdullah ni nak tau pasal nama & hobi

Nama : Nik Mastura  
tapi yang tak tahan tu....dari nama klasik (mastura anak mashtur al buaya) gini pun masih ramai yang salah panggil

Mastura...........Masturi............Masturina
Jadi, baiklah dipendek & dipermudahkan menjadi 
Ceq Mas (nampak la tua sket..eh senior la.hehehe)

Hobi   : Online...blogwalking & of course edit mengedit photos dengan Photoshop


Jadi, untuk entry ini Ceq Mas nak tag 2 orang kawan Ceq Mas iaitu:-
1) Iera @ Michael Owen???(yeko mg ni???hahaha)
2) Yanie Surianie @ Candy Suria (aihhh dah cair x Suria tu..hahaha)

16 comments:

  1. Salam kenal, dari segmen AA.

    I follow ☺

    ReplyDelete
  2. eh aku tag mg,mg tag aku balik? aiyaa..dah sah2 aku wat dh nk jgk tag aku? hahahha wateva la mek.. neway,welcome to the crowd!!

    ReplyDelete
  3. hai singgah dari segmen yang sama
    dari group korea
    jemput singgah ye

    http://kederatmuda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak sekali. Hihi. Jom follow blog saya pulak! And like blog saya ^^

    Link: http://nurulariena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari raya Cheq Mas... singgah dari segment yg sama.. n follow

    ReplyDelete
  6. cik mas, sya sudah follow anda semula...dr segmen same gak..hehe..selamat hari raya ya..

    ReplyDelete
  7. hai ... Salam Perkenalan ... Dari group kanada gak .... Selamat hari merdeka Raya... moh singgah blog Sj (^^)v

    ReplyDelete
  8. saya datang dari Jepun..follow blog awk sekali..

    follow me back ya.. :D

    ReplyDelete
  9. singgah dan follow dr segmen yg sama :)
    sory lmbt sbb pnt naek lori dr brazil..hehe..
    slmt berkenalan :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  10. pinnn...pinnn...

    geng kanada dtg beraye kat sini...

    salam kenal ^^

    ReplyDelete
  11. singgh n follw kamu.. dri NZ..
    selamat hari raye.. :))
    meh la follw sye juge.. ;p

    http://cikhazafizzah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. salam hari raye..hihi follow sini dr segmen AA. Group korea. Jemput dtg blog sy plak yer =)

    http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini dari dr semen mr.AA .
    suda folllow :P

    http://sukasuki23.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  14. hi2..slm kenal..done follow sini=)...sy dri team dubai=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...